AKTUALITETE

Deklaron presidenti Vuçiç: KOMPROMlS me shqiptarët ose shkojmë drejt h umbjes

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç ka thënë se nuk ka zgjidhje tjetër për Kosovën, përveçse arritjes së një marrëveshje, e cila do të pranohet nga serbët dhe shqiptarët sepse ajo sjell paqe.“Nuk ka paqe përndryshe, kuptojeni këtë. Kuptojeni dhe silluni me përgjegjësi të gjithë dhe kuptoni se kjo është e vetmja gjë që është e mundur. Nëse nuk kemi një marrëveshje, shqiptarët do të jenë edhe më të shqetësuar”- tha Vuçiç,shiko pamjet e meposhtme

“E vërteta është se Kosova nuk është e gjitha shqiptare dhe e vërteta është se Kosova nuk është e gjitha serbe dhe e vërteta është se ne kemi nevojë për të arritur një kompromis.

Ai që nuk e kupton këtë do të futë Serbinë në tr agjedinë më të madhe nga të cilat ne do të dalim të mp oshtur, do të pësojmë h umbjen më të k eqe se kurrë më parë”- thotë ndër të tjera Vuçiç, duke shtuar se ”nuk do ta çonte Serbinë në lu ftëra dhe ko nflikte nga të cilat nuk mund të diInin si fitues”.