AKTUALITETE

E fr.ikshme: Vi.rusi ko.rona është prodhuar nga një laborator, kaq miliard euro kanë fituar farmacitë (VIDEO)

Jofiel Koço astrologu i njohur shqiptar ka qenë pjesë e emisionit “ThumbON” për të bërë disa parashikime mjaft interesante mbi kor.navi.rusin.

Ai shprehet se ko.ronavi.rusi ka dalë nga një laboorator amerikan për t’u hakm.arrë ndaj Kinës dhe Irani.

Fatma Haxhialiu: Po si ka dalë, ka ndonjë teori?

Jofiel Koço: Vjen nga një laboorator. Ekziston një kompani konglomerat e përhapur në të gjithë botë, për të cilën është zhvilluar edhe një film nëse e keni parë “Resident Evil” dhe quhet umbrela.

Kjo organiozatë që merret me bio inxhinierinë dhe farmacetukën aty bëjnë shp.ikjet shkencore më të fundit. Shpikin vi.ruse, shpikin vak.sina, elementë se si mund të bëjnë ndryshimin e geneve të njeriut dhe çdo gjë që lidhet me farmaceutikën dhe bio inxhinierinë lidhet me umbrelën.

Nëse shohim labooratorin në Wuhan, ku dyshohet se ka dalë vi.rusi, aty është stema e umbrelës. Sipas teorisë konsiprative, gjithçka në botë, nuk ka asnjë vi.rus, asnjë mikrob që të lindi në rruzullin tokësor pa autoritetin e umbrelës.