AKTUALITETE

Ekskluzive: Kurti shkarkon edhe një bord të rëndësishëm

Qeveria në detyrë e Albin Kurtit ka marrë një propozim-vendim të ri.

Republika Online ka siguruar dokumentin ku shihet se do të shkarkohet Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Hidro-ekonomike “Ibër-Lepenci” Sh.A dhe është emëruar bordi i ri i përkohshëm

Më poshtë ju sjellim dokumentin i cili pritet të hyj në fuqi pas nënshkrimit të kryeministrit në dëtyrë, Albin Kurti.