AKTUALITETE

Kjo mjeke thotë se “e munda ko.oronav.irusin me paracetamoll, supë pule dhe limonadë” ..

Një mjeke e moshuar e cila u di agnostikua me co ronav irus ka përshkruar se si “e mposhti së mundjen me supë pule, limonadë dhe paracetamol”.

Sipas The Mirror, përcjell Telegrafi, 60-vjeçarja Clare Gerada u prek nga vi rusi pasi u kthye nga një konferencë në New York.

Ajo ishte e shtrirë në shtrat me ditë të tëra në shtëpinë e saj në jug të Londrës, ndërsa tani që është rikuperuar, ka sqaruar se si është të jetosh me cor onavi rus.

Dr. Gerada, tregoi se vetëm një ditë pasi u kthye nga New York, filluan t’i shfaqeshin sim ptomat, me një kollë të thatë dhe lodhje, megjithëse në fillim mendonte se ishte e lodhur nga fluturimi i gjatë.

Ndërkaq më vonë mësoi se vu ante nga një dhim bje e fytit, ethe dhe kishte temperature të lartë.

Për më tepër The Sun shkruan eksperiencën që ajo ka përjetuar gjatë ditëve në vetë-izolim.

“Pavarësisht se ndihem më mirë dhe nuk kam pro bleme themelore, merrja dy ose tre paracetamola në ditë, ndërsa më shoqëronte edhe limonada”, ka thënë ajo.

“Unë pija penicilinë, supë pule, e cila kishte një efekt të mrekullueshëm për të rikthyer oreksin tim”, shprehet ajo.

“Burri im rrinte në distancë me mua, ndërsa komunikonim përmes telefonit, dhe mbante të vetmen mbrojtje që kishte në fytyrë, një shall futbolli të Chelsea”, ka thënë Gerada.

Clare tha se cor navi rusi ishte sëm undja më e keqe që ajo ka pasur ndonjëherë.

“Unë rrallë së murem – kam pasur gr ip një herë, dhi mbje dhëmbësh dhe fr aktura ndër vite, por asgjë më shumë”, është shprehur ajo.

“Ishte e rëndë dhe e fri kshme, jo sepse mendoja se do të vd isja, mirëpo dhi mbja ishte e padurueshme”, ka thënë Clare.