AKTUALITETE

Kreu i shoqatës shqiptare në SHBA: Grenell lobon për serbët, kemi gati emrin e ri

Marko Kepi, president i shoqatës “Rrënjët shqiptare në Amerikë” ka deklaruar në një intervistë për Abc News se do të kërkojnë shka rkimin e ambasadorit amerikan në Kosovë Richard Grenell, duke pretenduar se ky i fundit është aleat me Serbinë dhe lobon për interesat e saj.

“Ne kemi bërë kërkesë që ta pushojë nga puna ambasadorin Grenell. Është po ai lob që kemi çuar Millosheviç në Hagë dhe kemi luftuar për pavarësinë e Kosovës. Eliot tha se administrata Trump nuk po e menaxhon si duhet situatën politike në Kosovë por kjo deklaratë nuk pi më ujë.

Rrudhat do zhduken vetëm për 9 ditë! Pa b otoks, 15 vjet më e re
Iuvenis
Trump nuk i vlerëson këshillat e tij sepse e ka kundërshtar. Sot është koha që republikanët mund ta ndihmojnë çështjen e Kosovës.