AKTUALITETE

LAJMI FUNDIT / DIÇKA E MADHE PO SILLET NE EUROPE (VIDEO)

Ndërsa në Itali titujt, transmetimet dhe mediat sociale pushtohen nga ‘ko.ronavi.rusi’ tani shumë i diskutuar, njekohësisht 20,000 trupa amerikane po zbarkojnë në më shumë se 7 aeroporte evropiane dhe atyre do t’u shtohen 10,000 ushtarë të tjerë amerikanë tashmë të pranishëm në Evropë dhe 7,000 ushtarë të tjerë nga vende të ndryshme të Evropës.

Gjithsej 37,000 ushtarë të ar.matosur.. për çfarë qëllimi? Për t’i ndihmuar shtetet të ndalojnë këtë virus të hiperbolizuar, apo të ndihmojnë ata që e kontaktojnë? Absolutisht jo!

Ata arritën të zhvendoseshin ose, duke përdorur fjalët e oficerëve të lartë amerikanë për t’u “përhapur” në territorin evropian për të filluar ‘Evropian Defender 20’ i cili do të fillojë në prill dhe do të përfundojë në korrik !!

A janë informuar qytetarët për atë që është? Natyrisht jo!

‘Europe Defender 20” është një ushtrim i hartuar nga qeveria amerikane në bashkëpunim me NATO-n për të testuar strategjitë që do të përdoren nga SH.B.A. dhe Evropa (e cila konfirmon nënshtrimin e saj ndaj SHBA) Nëse ekziston një kë.rc.ënim që të çojë në një lu.ftë hipotetike.