AKTUALITETE

LAJMI I FUNDIT/ O.perohet Presidenti Hashim Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci iu është nënshtruar një intervenimi ki rurgjik, ka bërë të ditur presidenca. Sipas këtij njoftimi, operacioni i presidentit ka kaluar me sukses, raporton Express.

Presidenca ka bërë të ditur se Thaci iu është nënshtruar operacionit sot pasdite e se momentalisht është nën kujdes të personelit mjekësor.

“Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot pasdite i është nënshtruar një intervenimi ki rurgjik end ourolog jik në Klinikën e Urolog jisë në Shërbimin Spitalor Kliniko-Universitar të Kosovës.

Sipas personelit mjekësor, op.eracioni ka qenë i suksesshëm dhe presidenti është nën kujdesin e vazhdueshëm të personelit mjekësor profesional”, shkruhet në njoftim.

“Pas përfundimit të këtij intervenimi, presidenti Thaçi është shprehur mirënjohës për profesionalizmin dhe kujdesin e stafit profesional në Klinikën e Urolog.jisë dhe në tërë SHSKUK-në”, shkruhet në komunikatë.