AKTUALITETE

Mjekja 43-vjeçare me ko ron avi rus i pë rlot të gjithë dhe ka një lutje: Shihni vu ajtjen në sytë e mi

Vir usi i fri kshem qe merr jete nuk prek vetem te moshuarit, ndaj beni kujdes qe te gjithe.

Rastet e kane treguar, por me shume flet deshmia e kesaj mjekeje veterinare ne Itali, Daniela De Rosa, e cila ka zgjedhur te beje apel te forte per te gjithe indiferentet, per ata qe e kane marre ende lehte dhe te tjere qe u duket vetja te papr ekshem.

Ajo eshte me aparat oksi gjeni dhe thote se para kor onavi rusit gzonte shendet te plote. Nderkohe qe tregon se prej ditesh qe nuk mund t’i numeroje me po lu fton me vde kjen.

“Kemi qenë të gjithë fajtorë të niveleve të ndryshme, por mbi të gjitha kush e ka bërë lirisht duke e ditur që po bën një kr im” thotë ajo në mesazhin e saj, ndërsa thekson se sot ndodhet në jetë falë përkushtimit të mjekëve dhe natyrisht me dashurinë e Zotit, që deshi dhe vendosi se nuk kishte ardhur momenti për të.