AKTUALITETE

Nuk ndalet Kurti, vjen shk.arkimi i papritur i ..

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti ka shk arkuar të gjithë anëtarët e Bordit të Ndërmarrjen Publike “Korportata Energ jetike e Kosovës”, shkruan Gazeta Blic.

Në vendimin e qeverisë në detyrë ceken edhe arsyet e shk arkimit, teksa në vendim, është emëruar edhe bordi i ri.Në vendimin e siguruar nga Gazeta Blic, emrat e anëtarëve të rinj të Bordit të KEK-ut janë: Rrezarta Pllana, Merita Kasapolli,

Arbnor Pula dhe Bezat Halilaj.

Gazeta Blic do ju informojë për vendimet për shkarkimet dhe emërimet tjera nëpër borde të ndryshme.