AKTUALITETE

Sali Berisha jep këshilla si mjek : I jep fund dilemës nëse ne duhet të mbajmë maskë apo jo kur dalim nga shtëpia

Në një postim në rrjetin social, ish kryeministri Sali Berisha, ka dhënë disa këshilla të vlefshme se si duhet të mbrohemi nga ky vi rus i rre. zikshëm që ka përfshirë mbarë botën.

Berisha në postimin e tij kryesisht është ndalur në rëndësinë që ka përdorimi i maskave për t’u mbrojtur nga ko ronavi rusi.

Berisha akuzon kryeministrin Edi Rama dhe ministren e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, se në 100 ditë me rradhë nuk importuan maska mbrojtëse të domosdoshme për mbrojtjen e qytetarëve dhe personelit mjekësor.

Berisha shkruan se sot praktika më e suksesshme në lu. ftën ndaj Covid-19 është mbajtja e maskës kur dilet nga shtëpia për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga infe. ksioni.