AKTUALITETE

Shqiptari ndi qet nga policia zvicerane si në filma, iu shmanget ‘bas kive’ në rrugë (VIDEO)

Të premten në mbrëmje, një 30-vjeçar kosovar derisa arr atisej u pë rballë me një nd jekje të eg ër të policisë në zonën Aarau.

Për disa minuta i arr atisuri shka ktoi manovra të rr ezikshme dhe madje edhe bll okuesi me go.zhda nuk mund të ndalte veturën e tij ne ikje.
Në një video publikuar nga “Blick” shihen tri vetura të policisë duke e nd jekur kosovarin derisa ai iu shmanget ba.skive.

https://www.facebook.com/watch/?v=2397054913731477