AKTUALITETE

SKA.NDALOZE / Kryeshefi i Telekomit rrogën 5180 EUR dhe nuk I mjaftojnë : Më vjen turp të kërkoj hua..

“Dëgjo, paga jem është 5180 euro. Edhe në bordin e kaluar, kërkesë me shkrim kam bërë, 1 muaj pasi e kam marrë detyrën e kryeshefit, kam kërkuar që të ulen pagat.

Jam duke u ndjerë i turpëruar në cfarë situate jam duke menaxhuar e të kem një pagë të tillë. NUk kam të drejtë unë t’ia ulë pagën vetes. Unë këtë pagë që e kam sot, e kom gjetë në Telekomin”, ka thënë Bedri Istrefi në Dukagjin.

Kryeshefi i Telekomit: Paga ime është 5 mijë euro në muaj

Kryeshefi i Telekomit: Paga ime është 5 mijë euro në muaj

Gepostet von RTV Dukagjini am Donnerstag, 9. April 2020