AKTUALITETE

U nisen per të bërë dia.lizën, aks identohen katër pac ientë. Dalin detajet

Katër pacientë që ishin nisur për të bërë di alizën në qytetin e Elbasanit janë aks identuar, por për fat jashtë rr ezikut për jetën.

Mesohet se në ak sident janë perfshire kater paci entet e identifikuar si Idriz Bajrami, Kimete Myftari, Xhevahir Bogdani dhe Hajrie Alla.

Pac ientet jane nga zonat perreth, nga Librazhdi, Rracja dhe Dragostunja dhe marrin sherbimin per dialize ne menyre te rregullt ne Elbasan.

Ata jane derguar ne spital per mjekim, nderkohe qe mesohet se gjendja e tyre eshte jashte rr ezikut per jeten.