AKTUALITETE

Vogelushi i tri.shtuar rrefen : Kam fri.kë se mos futet ndonjë gjarpër në çadër, dritat i kanë prerë

Nga të rmeti i 26 nëntorit u shuan 51 jetë dhe me mijëra shqiptarë mbeten në rrugë të madhe, pasi banesat e tyre u shk atërruan nga lë kundjet e forta sizmike.

Shumë shqiptarë janë duke jetuar akoma në çadra. Pas përhapjes së ko ronavi rusit ata janë duke kaluar ditë edhe më të vështira.

E tillë është edhe historia e një familje nga Manza. Ata jetojnë në një çadër që nga të rmeti, por janë edhe në kushte shumë të vështira ekonomike.

Më e moshuara në këtë familje thotë se ata nuk kanë të ardhura as për të blerë ilaçet.